Om Oss

Tranås Eltjänst AB grundades 1955 och har sedan starten installerat kraft- och belysningsanläggningar samt kraftförsörjningssystem. Företaget grundades av en grupp montörer från dåvarande Tranås Elverk och 2007 övertog Ulf Bengtson, Mel Harrysson och Fredrik Allthin verksamheten. 1 mars 2017 förvärvade Midroc AB Tranås Eltjänst.

Tranås Eltjänst är ett företag med stor erfarenhet och bred kompetens. Vi har idag 11 anställda som utför alla slags installationer, från svagström, tele- och datainstallationer till låg- och högspänning. Ofta sker arbetet i nära samarbete med våra kunder, där vi är ansvariga för hela el-entreprenaden.

Vårt erbjudande omfattar hela kedjan, allt från projektering, konstruktion, installation till löpande service. Vi genomför små snabba installationer såväl som stora omfattande uppdrag och vi betraktar alla uppdrag som lika. Viktiga ledord är noggrannhet och lyhördhet.

Hos flera kunder har vi montörer stationerade för löpande underhåll. Andra kunder får support av våra servicemontörer som kan rycka ut med kort varsel.

Geografiskt arbetar vi i området kring Tranås, Boxholm, Ödeshög samt Ydre.

 

Kvalitet och miljö

Vi arbetar fortlöpande med kompetensanalys av företaget och de anställda. Vårt mål är att följa den upprättade kompetensplanen och utbildar oss i enlighet med den. Vi bedriver också ett aktivt miljöarbete.

För att säkerhetsställa kvalitets- och miljömålen inom vår verksamhet jobbar vi efter branschföreningens EIO:s kvalitet- och miljöledningssystem (EIO-Q och El O-Miljö).